Reggestreek

Politie Rijssen-Holten

Op donderdag 31 oktober werd, tussen 13:30 uur en 18:30 uur, een dynamische ondermijningscontrole gehouden in samenwerking met de belastingdienst.
Er werd op 3 locaties, middels een ANPR scanner, gecontroleerd. De locaties betroffen: de Ommerweg in Hellendoorn, de Tunnelweg in Haarle (gem. Hellendoorn) en de Enterstraat in Rijssen.

Twee bestuurders werden bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Dit omdat zij met een BE combinatie reden, terwijl zijn niet in het bezit waren van een BE rijbewijs.
Ook werden er meerdere boetes uitgeschreven voor de volgende feiten:
– het ontbreken van de losbreek reminrichting
– het niet kunnen tonen van rijbewijzen
– onvoldoende profilering op de banden

De belastingdienst heeft in totaal, in het kader van ondermijning, 9 ANPR-hits binnengekregen. Hiervan werden 3 voertuigen direct in beslag genomen en afgevoerd. Op 3 andere personenauto’s is er door de belastingdienst beslag gelegd. Dit houdt in dat wanneer men binnen een gestelde periode niet betaald, de auto als nog in beslag genomen gaat worden. In het totaal werd er, ter plaatse, een bedrag van €4.173,- geïnd. Zowel de politie als de belastingdienst spreken over een geslaagde ondermijningscontrole.

BVH: 2019486249

#ondermijningscontrole #politie #belastingdienst #ANPR #Ommerweg #Tunnelweg #Hellendoorn #Enterstraat #Rijssen

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button