Reggestreek

Update : Enter – de Fietser is als nog overleden na aanrijding van het ongeval op Ypeloweg

Enter – de hulpdiensten zijn dinsdag middag 10 december 2019 om 15:38 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op Ypeloweg.

Ter plaatse bleek er een fietser te zijn aangereden door een auto.
De fietser is ernstig gewond geraakt er is een traumahelikopter gealarmeerd en is bij het ongeval geland.
De Ypeloweg is afgesloten.
De verkeerongevallenanalyse komt ter plaatse voor een onderzoek.
Uit eindelijke is de fietser met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht met begeleiding van de trauma arts.
De auto zal na het onderzoek worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Fietser overleden na aanrijding

Enter – Op dinsdag 10 december rond 15:30 uur vond er een ongeval plaats op de Ypeloweg in Enter. Hierbij is helaas een 12-jarige jongen uit Enter overleden.

De jongen fietste op de Ypeloweg toen hij werd aangereden door een auto. De bestuurder van het voertuig, een 82-jarige man uit Enter, is meegenomen naar het bureau waar een verklaring van hem is opgenomen.

Het Verkeersongevallen Analyseteam (VOA) heeft op de plek van het ongeval onderzoek gedaan. De oorzaak is nog niet bekend en wordt onderzocht.

We zijn op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Specifiek zoeken we een taxichauffeur die als één van de eersten bij het ongeval was. Hij heeft eerste hulp verleend en heeft mogelijk ook 112 gebeld. Met deze man komen we graag in contact. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Dit nummer kunt u ook bellen als u andere informatie heeft over het ongeval. Was u getuige? Laat ook dan van u horen. Deze informatie kunt u ook delen via de anonieme tiplijn: 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) Een berichtje sturen via social media kan uiteraard ook.

2019550552

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button