AmbulancePolitieReggestreek

Wierden – Fietser aangereden door auto, automobilist gaat er vandoor

WIERDEN – Donderdagavond 20 januari tegen 19.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fietser aan de Almelosestraat in Wierden.

De fietser kwam bij de aanrijding ten val. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis de is met ambulance naar huis gebracht.

De automobilist was er na de aanrijding vandoor gegaan en is nog niet aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Doorrijden na een aanrijding

Vanavond omstreeks 19:20 uur is er een fietser door een auto aangereden bij de rotonde Almelosestraat te Wierden. Hierbij is de auto doorgereden. Betreft een donkerkleurig autootje.
Mocht u het ongeval hebben veroorzaakt is het verzoek zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of stuur een PB

Achter het donkerkleurige autootje reed een auto met daarin een jonge dame, zij heeft het zien gebeuren. De polite wil graag met haar in contact komen. Bent u die jonge dame of heeft u informatie omtrent dit ongeval voor ons, neem dan contact op met 0900-8844 of stuur een PB.

De fietser heeft geen zwaar lichamelijk letsel maar zijn fiets heeft wel vrij veel schade.

2022031140

Gerelateerde artikelen

Back to top button
WhatsApp Tip! de redactie.