AlmeloTwenterand

Westerhaar – N36 een 27-jarige man uit Almelo om het leven gekomen na ernstig ongeval

Westerhaar-Vriezenveensewijk – Vanmiddag heeft er op de N36 bij Westerhaar-Vriezenveensewijk een aanrijding plaatsgevonden. Door nog onbekende oorzaak botsten er een auto een busje frontaal op elkaar.

De N36 is in beide richtingen afgesloten ter hoogte van Westerhaar-Vriezenveensewijk. De brandweer is opgeroepen ter assistentie. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar Middel Hulpverlening.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen die later werd geannuleerd. De VOA van de politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

ernstige ongeval op de N36 tussen Westerhaar en Vriezenveen is donderdag een 27-jarige man uit Almelo om het leven gekomen. Een 59-jarige man uit Lutten raakte ernstig gewond bij het ongeluk. Hij ligt nog in het ziekenhuis.
Het onderzoek naar de exacte toedracht loopt op dit moment nog.

Inmiddels heeft de politie meerdere getuigen gesproken. Wel is de politie nog op zoek naar andere mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren. Mogelijk zijn er mensen die bijvoorbeeld dashcambeelden beschikbaar hebben. Getuigen worden verzocht contact op te nemen via 09008844.

Bron: Politie Oost-Nederland

Gerelateerde artikelen

Back to top button