Gezocht & VermistReggestreek

Verzoek om hulp.

Na aanleiding van het tragische treinongeval op woensdag 23 september zijn wij, voor de nabestaanden, dringend op zoek naar de herenfiets van het slachtoffer. Deze herenfiets heeft een grote emotionele waarde voor hen. Voorafgaande, rond 11:25 uur, heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de parallelweg van de N350 (Holterstraatweg) (thv de Akkerdijk). Bij deze aanrijding waren het slachtoffer met zijn herenfiets en een brommobiel betrokken. De herenfiets van het slachtoffer werd afgesloten gestald tegen een boom in de berm aldaar, om op een later moment op te halen. De fietssleutel werd aan familie overhandigd. Later, maar diezelfde dag, bleek de fiets niet meer op voornoemde plek te staan.

Mogelijk is deze fiets met goede bedoelingen meegenomen om deze te bewaren, maar hij kan ook gestolen zijn.

Graag roepen wij jullie op, om ons hierover meer informatie te geven! Alle informatie is welkom! Help ons om de herenfiets terug te vinden, zodat deze terug kan naar de nabestaanden!

Het gaat om de volgende herenfiets (zie bijgevoegde foto):
Merk: Gazelle
Type: Eclips L.E.
Frame: H57 T8
Kleur: onyx purple / white grey
Framenummer: GZ60166042

Heeft u meer informatie over de herenfiets? Stuur ons een PB of bel met 0900-8844. Wilt u liever anoniem melden, dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.#politie#herenfiets#GazelleEclips#vermist#helponszoeken#graagdelen#delenwordtgewaardeerd

BVH: 2020453425

Bron: politie Rijssen-Holten

Gerelateerde artikelen

Back to top button