PolitieReggestreek

Nijverdal- Zinloos geweld 2 jongens belaagd door een grote groep jongeren, bestaande uit 7 a 8 personen

Zinloos geweld Eergisteren, vrijdag 13 november, rond 23:28 uur, werden 2 jongens, die van hun werk terugkwamen, belaagd door een grote groep jongeren, bestaande uit 7 a 8 personen. Dit gebeurde vanaf het tunneltje tussen de Wierdensestraat en de Eversbergweg (afb. 1). De voornoemde groep stond aan weerskanten in de tunnel en vonden het stoer om deze 2 jongens lastig te vallen en ze vervolgens ook nog te volgen.

Ter hoogte van de rotonde Baron van Sternbachlaan (afb. 2) ging 1 van de 2 jongens de woonwijk in en de andere volgde het fietspad in de richting van Hulsen. Kennelijk heeft de groep unaniem besloten om deze laatste te mishandelen. Deze 17-jongen werd slachtoffer van een openlijke geweldpleging.Op zijn fietsroute werd hij door de groep met een markeringspaal in zijn buik geslagen en kreeg daarnaast ook nog eens klappen. Het slachtoffer is door de mishandelingen van zijn fiets gevallen en werd gewond achtergelaten.De groep jongeren was niet zo stoer om de komst van de politie af te wachten en vluchtte weg in de richting van het eerder genoemde tunneltje.

Wie hebben deze openlijke geweldpleging op zijn geweten? Zijn jullie ook zo stoer om je te komen melden?Wij wachten jullie komst af…Ondertussen roepen wij alvast getuigen op, die iets van deze mishandeling gezien hebben.

Signalement van de jongeren

  • groep van 7 a 8 personen (jongens)
  • de meeste reden op een elektrische fiets
  • droegen dure merk kledij
  • een (1) van de jongens had een jas van het merk Stone
    Island aan
  • alle jongens hadden donkere hoodies aan en de muts
    strak over hun hoofd getrokken
  • diverse jongens droegen een bontkraag.

Heeft u iets gehoord of gezien en kunt u mogelijk iets vertellen over deze openlijke geweldpleging, dan horen wij dit graag! Alle informatie is welkom! Misschien bent u wel in het bezit van camerabeelden, waar wij gebruik van mogen maken.Kortom…, bent u getuige geweest of heb je meer informatie, stuur ons een PB of bel op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800 7000.

#openlijkegeweldpleging#zinloosgeweld#mishandeling#stoergedrag#komjemeldenalsjedurft#danpasbenjeeenkeerl#Wierdensestraat#Eversbergweg#BaronvanSternbachlaan#Nijverdal#Hulsen#gemeenteHellendoorn#getuigengezocht#delenwordtgewaardeerd

Bron: Politie Hellendoorn

Gerelateerde artikelen

Back to top button