Reggestreek

Update : De man heeft zich gemeld bij de politie- Nijverdal- Verontwaardiging over doodschoppen hondje

UPDATE De man heeft zich gemeld bij de politie. Wij willen iedereen bedanken voor het massaal delen van dit bericht. Wij willen de mensen die bedreigende/intimiderende reacties plaatsen verzoeken om hiermee te stoppen. Wij zijn erg verdrietig en krijgen onze hond hier niet mee terug.

Een bericht op Facebook over een doodgeschopt hondje in ‘t Stut bij Nijverdal levert veel boze reacties op. Volgens de eigenaar schopte een onbekende man de hond tegen het hoofd, waarna het dier ter plekke overleed. Er ging een “akkefietje” met de hond van de man die schopte vooraf, meldt de eigenaar.

Het incident gebeurde tussen 11.30 en 13.00 uur in de omgeving van ‘t Stut bij Nijverdal.
Wat er voorafgaand aan de fatale schop gebeurde, is niet duidelijk. De eigenaren van het overleden hondje melden dat de man geen contactgegevens wilde uitwisselen “omdat hij zich, zoals hij zelf zei, niet verantwoordelijk voelde.”

Kenbaar maken

De man zou er snel vandoor zijn gegaan toen de politie werd gebeld. De politie kon niet veel voor de eigenaren doen, omdat de man al weg was. De eigenaren van het overleden hondje hebben nog geen aangifte gedaan. Ze vragen de man om zich alsnog kenbaar te maken, anders willen ze zijn signalement openbaar maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
WhatsApp Tip! de redactie.