PolitieReggestreek

Holten- verborgen ruimte gevonden, met daarin een handelshoeveelheid drugs, waaronder hennep en xtc pillen

Holten – In de nacht van woensdag 4 november op donderdag 5 november werd door ons, omstreeks 02:09 uur, een personenauto gecontroleerd op de A1.

De eigenaar van de personenauto kwam vaker bij ons in de systemen voor m.b.t. de Opiumwet. De bestuurder, een 20-jarige Amsterdammer en tevens eigenaar van de personenauto, werd op een parkeerplaats, langs de A1 t.h.v. Holten, staande gehouden en grondig gecontroleerd. De bestuurder zat alleen in het voertuig.

Ook de personenauto werd grondig doorzocht en met een mooi resultaat! Er werd een verborgen ruimte gevonden, met daarin een handelshoeveelheid drugs, waaronder hennep en xtc pillen.

Bij de fouillering van de bestuurder werd onder andere een grote hoeveelheid geld, meerdere telefoons en hasj gevonden. Alle aangetroffen goederen werden in beslag genomen. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne. #mooievangst#harddrugs#softdrugs#verborgenruimte#grotehoeveelheidgeld#A1#gemeenterijssenholten#politie#twente#basisteamwest

Bron: Politie Rijssen-Holten

Gerelateerde artikelen

Back to top button