prorailPolitieReggestreek

Holten- Geen treinverkeer tussen Deventer en Almelo door aanrijding met fiets

Dit is nu al voorde derde keer dat er een Fiets wordt aangereden door een Trein in Holten bij het station.

Tussen Deventer en Rijssen rijden er geen treinen door een gestrande trein. Dit duurt tot ongeveer 23:30 uur.

AANRIJDING TREIN FIETS HOLTEN

het station in Holten heeft er op dinsdag 02 februari 2021 omstreeks 21:00 uur, een aanrijding plaats gevonden tussen een trein en een fiets. De machinist hoorde bij het passeren van de halte een harde knal en heeft toen een noodstop gemaakt.

Toen wij ter plaatse kwamen stond de trein al een half uur stil. Bij controle onder de trein troffen wij gelukkig alleen een fiets aan. De machinist was zeer geschrokken omdat hij de aanrijding niet had gezien i.v.m. zeer slechte weer op dat moment.

Medewerkers van de veiligheid en service van de NS vertelden ons dat dit al een derde keer was dat zoiets was gebeurd. Gelukkig ontstond er geen schade aan de trein door de aanrijding. Dit treinstel reed met een goed uur vertraging verder richting Deventer.

We zijn op zoek naar de eigenaar van de fiets, die door deze zeer domme actie vernield is. We zullen er alles aan doen om de daders te achterhalen.

Wie herkend zijn fiets op de foto’s en wie is er getuige geweest van deze domme actie? Meldt je dan via een PB FB of 09008844.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
WhatsApp Tip! de redactie.