BrandweerPolitieVechtdal

Daarle- Theehuisje volledig verwoest door de brand

Gisteravond rond 18.45 uur is de Brandweer gealarmeerd voor een afvalbrand aan de Piksenweg in Daarle. Het bleek te gaan om een rietgedekt prieeltje. Het prieeltje is volledig verwoest door de brand. Vanwege de locatie in het buitengebied aan de bosrand werd ook de WTS500 gealarmeerd.

theehuisje is afgebrand, aangestoken! Door 2 jongens op een fiets, ongeveer 16 jaar oud. Wie heeft wat gezien of weet meer? Ik was net te laat…

Als er iemand camerabeelden heeft of iets dergelijks hoor ik dat ook graag!

Het betreft een theehuisje uit ‘47, gebouwd door Denneboom. Hij was de grondlegger van het Marleseveld en daarom is er ons er veel aan gelegen om de daders te pakken!

Update: Aan het eind van de middag hebben meerdere mensen een drie tal jongens gezien bij het bankje op de kruising Piksenweg/Kolonieweg. 2 met een fiets en er was een lichtblauw, klein autotje bij. Misschien dat iemand weet wie dit zijn of heeft iemand deze jongens gezien?

Kortom heeft u iets gehoord of gezien dan horen wij dit graag! Alle informatie is welkom! Misschien bent u wel in het bezit van camerabeelden, waar wij gebruik van mogen maken.

Stuur ons een PB of bel op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
WhatsApp Tip! de redactie.