AlmeloAmbulanceBrandweerPolitie

Brand legt Dasko Almelo in de as

De Dasko Groep is donderdagmiddag getroffen door een zware brand. Het bedrijfspand in Almelo is daarbij grotendeels verwoest. Rond 17:45 uur kwam de brandmelding binnen, waarna alle hulpdiensten onmiddellijk zijn ingezet voor de brandbestrijding. Halverwege de avond kon de brandweer melden dat de brand onder controle was.

“Ondanks de massale inzet is het helaas niet gelukt om te voorkomen dat het pand grotendeels is verwoest. Een aantal kantoorruimtes zijn gedeeltelijk gespaard gebleven. Gelukkig is er geen sprake van letsel bij onze medewerkers, wat voor ons het allerbelangrijkst is.

Momenteel werken we intensief samen met alle betrokkenen om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers zo min mogelijk hinder ondervinden. Dankzij de inzet van onze medewerkers en opdrachtgevers kunnen wij operationeel blijven. We zijn druk bezig met het regelen van alternatieve huisvesting zodat ons kantoorpersoneel zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

We zijn enorm dankbaar voor alle steun die we hebben ontvangen. Samen zorgen we ervoor dat we snel weer op volle capaciteit draaien. Onze waardering gaat ook uit naar de brandweerlieden die zich hebben ingezet om de brand te bestrijden en de schade zoveel mogelijk te beperken”, schrijft Dasko Groep in een persbericht.

Gerelateerde artikelen

Back to top button