AlmeloPolitie

Borne- Ramkraak kledingwinkel, politie zoekt getuigen

Borne – In de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 december vond er een ramkraak plaats op een kledingwinkel aan het Dorsetplein in Borne.

Het incident gebeurde rond 04.40 uur. Er waren meerdere personen bij betrokken. Ze verschaften zich met geweld toegang tot de kledingwinkel. Ze reden met een auto de winkel binnen.
Met een tot nu toe nog onbekende hoeveelheid kleding gingen de verdachten er vandoor. De verdachten lieten 1 auto achter bij de winkel en vertrokken met een andere auto. De achtergelaten auto is in beslag genomen en wordt onderzocht.

Vandaag zal de politie een buurtonderzoek doen. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben rond het tijdstip van 04.40 uur op of in de omgeving van het Dorsetplein in Borne. Ook zoekt de politie getuigen die verdachte auto’s hebben zien rijden of mensen die andere informatie hebben over deze ramkraak.

Heb jij informatie? Bel met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M, 0800-7000.

Bron: Politie Borne
#ramkraak #borne #politie #kleding #gestolen #getuigen #beelden #delen #ietsgezien #helpmee #meldmisdaadanoniem #dorsetplein #auto

Gerelateerde artikelen

Back to top button