AlmeloPolitie

Almelo- Politie zoekt passagiers trein roeiers en inzittenden Mercedes in onderzoek overleden meisje

Politie wil iedereen spreken die mogelijk informatie heeft om het misdrijf te kunnen oplossen.
Het rechercheteam dat het misdrijf onderzoekt waarbij een 14-jarig meisje uit Almelo is overleden wil met alle potentiele getuigen in contact komen.

NS en Keolis
Daarom verzoekt de politie de reizigers en het personeel van spoorwegbedrijven Keolis en de Nederlandse Spoorwegen die op zondag 10 januari tussen 14.30 uur en 17.15 uur zich verplaatsten tussen Almelo en Wierden om zich te melden als ze bijzonderheden hebben gezien aan het Wendelgoor in Almelo.

Uit onderzoek is inmiddels vast komen te staan dat op cruciale momenten een trein van Keolis en/of de NS (langzaam) langs het plaats delict reed. De politie wil uiteraard iedereen spreken die een bijdrage kan leveren aan het achterhalen van de waarheid. Daarom zullen er posters in de wagons van Keolis worden gehangen en wordt deze oproep gedeeld binnen de spoorwegbedrijven. Vanuit de trein is er zicht op het plaats delict.

Blauwe Mercedes
Het rechercheteam zoekt ook inzittenden van een blauwe Mercedes. De bestuurder parkeerde dit voertuig omstreeks 16.20 uur in de omgeving van de spoorbrug nabij het kanaal in Almelo. In deze Mercedes zaten mogelijk twee personen. De politie wil heel graag met hen in contact komen. Zij kunnen waardevolle getuigen zijn in dit onderzoek.

Roeiers
Het team heeft ook meerdere tips gekregen over het feit dat er een roeiboot met waarschijnlijk drie inzittenden heeft gevaren over het kanaal ter hoogte van de spoorbrug. Ook met deze roeiers wil de politie in contact komen.

Neem contact met ons op:

BRON: POLITIE OOST-NEDERLAND

Gerelateerde artikelen

Back to top button
WhatsApp Tip! de redactie.