Almelo

Update : Almelo – Politie zoekt met helikopter en hondenteam naar vermiste Herman (75)

De politie zet een helikopter en een hondenteam in om de vermiste Herman (75) uit Almelo zo snel mogelijk te vinden. “Het is een broze man en het zoekgebied is groot”, zegt een politiewoordvoerder. De politie maakt zich “ernstige zorgen over zijn gezondheid.”

“Het kan dat hij ergens in een bos onwel is geworden. Dat maakt het ook moeilijker om hem te vinden”, zegt politiewoordvoerder Chantal Westerhoff. “Om hem zo snel mogelijk te vinden, zetten we zowel de politiehelikopter als het Rescue Team met honden in.”

De man wordt sinds gisterochtend half elf vermist. Hij vertrok toen van de Wierdensestraat in Almelo. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. 

Herman is 1,76 meter lang, weegt ongeveer 70 kilo, heeft grijs kort haar en een tenger postuur. Ook draagt hij een bril. Hij draagt een beige broek, blauwe sportschoenen, geel T-shirt met print en een bruine jas.

Bron: rtvoost

Update vermissing

Sinds gisterenavond hebben wij op allerlei manieren gezocht naar de vermiste Herman (75). Zo hebben we onder andere een politiehelikopter en drones ingezet en is er vanochtend in samenwerking met het Search and Rescue team gezocht met honden. Op dit moment is de Mobiele Eenheid ingezet om nogmaals te zoeken in de buurt van de woning. Helaas hebben we Herman, ondanks alle inzet, nog niet gevonden. We vragen daarom iedereen nogmaals met klem naar hem uit te kijken. Bij aantreffen mag gelijk 112 gebeld worden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button