Almelo

Almelo – Groot aantal gestolen fietsen aangetroffen wie herkent ze

Vanochtend hebben wij, achter de woning van een 57-jarige inwoner van Almelo, een groot aantal fietsen aangetroffen. Een aantal van deze fietsen bleek van diefstal afkomstig. De bewoner werd met een bezoekje van ons ‘verblijd’ naar aanleiding van informatie die de afgelopen dagen onder andere bij de wijkagent was binnengekomen.

Omdat bekend was dat de man ook over een garagebox aan de M Th Steynstraat beschikte, werd besloten ook daar een kijkje te nemen.

In totaal werden vier fietsen aangetroffen waar we een aangifte bij konden vinden in onze systemen. Daarnaast werden er behoorlijk wat (kinder)fietsen, een elektrische kinderscooter en een grasmaaier van het merk Husqvarna aangetroffen. Uiteraard hebben wij het sterke vermoeden dat ook deze goederen van diefstal afkomstig zijn. Herken je een van onderstaande fietsen, de scooter of de grasmaaier? Neem dan contact met ons op! Dit kan door een berichtje te sturen via Facebook of door te bellen met 0900-8844.

We zien de laatste tijd weer een duidelijke toename van het aantal fietsendiefstallen. Is jouw fiets gestolen? Doe dan altijd aangifte! Het gebeurt nog zeer geregeld dat we gestolen fietsen kunnen teruggeven aan de eigenaar omdat een fiets gelinkt kan worden aan een aangifte in ons systeem.

De 57-jarige verdachte is overgebracht naar het arrestantencentrum. Het onderzoek loopt.

Bron: Politie Almelo

Gerelateerde artikelen

Back to top button