AlmeloAmbulanceBrandweerPolitie

Almelo- Dodelijk steekincident. 2 doden en 2 gewonden. Man heeft geschoten met een kruisboog

Bij een steekincident aan de M.th Steynstraat in Almelo zijn vrijdagmorgen twee mensen dood gemaakt. Een derde slachtoffer raakte hierbij gewond. De vermoedelijke dader raakte gewond bij de aanhouding waarbij de politie schoten lostte.

De man schoot voor zijn aanhouding met een kruisboog van het balkon van zijn woning in een flat. Dit was in de M.th Steynstraat. Vandaar dat de politie op social media omriep om de plek te vermijden omdat de plek nog niet veilig was. Rondom de locatie van het incident werd groot afgezet.

De politie twitterde vanwege het gevaar dat de situatie daar niet veilig was en riep omstanders om de locatie te vermijden. 6 ambulances en minstens 6 politie auto’s rukten uit voor dit incident. Een arrestatieteam kwam ter plaatse. Volgens omwonenden zou iemand in een flat zich ophouden met een groot wapen. De man schoot vanaf het balkon met een kruisboog. Op straat is de plek waar de pijl neer is gekomen afgezet

In de woning waren drie slachtoffers aangetroffen waarvan er 2 overleden zijn. Om wie het gaat is niet bekend. De burgemeester van Almelo laat weten geschokt en ontdaan te zijn door dit zeer ernstige incident vanmorgen. De impact is groot in de buurt en bij betrokkenen. Het politieonderzoek is nog volop bezig.

Gerelateerde artikelen

Back to top button